Antipasti FreddiAntipasti CaldiMenu dello chefPastePesceCarneDolci

Antipasti Freddi

Antipasto misto alla PepeNero (per 2 personen)Assortiment van verschillende Italiaanse voorgerechten (voor 2 personen) / A selection of Italian starters (for 2 persons) 29,50
Insalatina di rucola con verdure di stagione alla griglia e parmigianoRucola salade met gegrilde groenten van het seizoen en geraspte Parmezaanse kaas / Rocket(arugula) salad with season grilled vegetables and Parmesan cheese 11.75
Battuta di manzo crudo con rucola, parmigiano e mayonnaise al tartufo Tartaar van ossenhaas met rucola salade, parmezaanse kaas en met een dressing van truffelmayonaise / Tartare of beef with rocket salad parmesan cheese, and a truffle mayonnaise dressing 15.50
Burratina al tartufo con pomodorini pachinoBurratina van truffel met cherry tomaten / Truffle burratina with cherry tomatoes 12.50
Affettato di polo in agro dolceCarpaccio van octopus in zoetzure dressing / Octopus carpaccio with sweet and sour dressing 15.75
Vitello tonnato Kalfvlees met tonijnsaus / Veal with tuna sauce 15.00

Antipasti Caldi

Melanzane alla ParmigianaAubergines uit de oven met tomatensaus, mozzarella en parmezaanse kaas / Eggplant in the oven with a tomato sauce, mozzarella and parmesan cheese 13.50
Saûte di vongole e cozze con crostone all'aglioVongole en mosselen gebakken in gebakken in witte wijn en olijfolie met een knoflook crouton / Clams and mussels baked in white wine and olive oil with garlic croutons 14.50
Bocconcini di bufala e prosciutto di Parma al forno Kleine “kersversie” van de bufala mozzarella met Parmaham in de oven / Bocconcini di bufala e prosciutto di Parma cooked in the oven 13.95

Menu dello chef

Laat u verrassen door onze Chef

3 gangen/ 3 courses 41.50
4 gangen/ 4 courses 47.50
5 gangen/ 5 courses 55.50

Paste

Spaghetti al Parmigiano con pomodorini di collina e basilicoSpaghetti met Italiaanse cherry tomaten (di collina) en verse basilicum, aan tafel geflambeerd met Brandy Vecchia Romagna in een parmezaanse kaas / Spaghetti with Italian cherry tomatoes and fresh basil flambe in a large wheel of parmesan with Brandy Vecchia Romagna (table site cooking) 18.50
Tagliolini al nero di seppia con gamberetti su crema di zucchineZwarte tagliolini geserveerd met garnalen op een bedje van courgette crème saus/ Black tagliolini with shrimps served on a bed of zuccini cream sauce 16.50
Risotto con tartufo nero fresco grattato a tavola (minimaal 20 min.)Risotto met hierop verse zwarte truffel aan tafel geschaafd / Risotto with fresh black truffle shaved Table-side (preparation time min.20 minutes) 18.50
Paccheri con salsiccia fresca e Pomodoro piccante (minimaal 20 minPaccheri, grote buisvormige pasta, typisch Napolitaans met verse zelfgemaakte worst in een pittige tomatensaus (Ook mogelijk om te bestellen met een niet pittige tomatensaus) / Paccheri, a kind of pasta in the shape of very large tubes pasta (typical Napolitan) served with homemade sausage and spicy tomato sauce (Also possible to order with a not spicy tomato sauce) 14,50
Fossatelli del Rubicone ripieni di formaggio con pesto di pistacchiPastakussentjes gevuld met een duo van schapen- en koeienmelkkaas geserveerd met een pesto van pistachenoten / Fossatelli Pasta filled with two cheeses Cow’s Milk and Sheep’s Milk and served with Pistachio Pesto 15.75
Spaghettone alle vongole con tarallo Napoletano di pepe e mandorla Spaghettone met vongole en Tarallo Tarallo hartig koekje waar de Napolitanen gek op zijn. Gemaakt van reuzel, peper en amandelen / Spaghettone with clams and Tarallo Tarallo the first popular snack in Naples, biscuits flavored with lard, pepper and toasted almond (Ook te bestellen zonder Tarallo, also to order without Tarallo 16.50
Classico Ziti alla GenoveseHolle pastasoort geserveerd met een ragout van gestoofd rundvlees en witte uien / It is a traditional dish from Napels, The Genovese sauce is an onion and meat-based sauce 14.95

Pesce

*Alle gerechten worden geserveerd met met aardappeltjes uit de oven
*We serve our meat and fish with oven-baked potatoes

Pesce misto alla griglia con dressing al Salmoriglio Gegrilde visschotel (zonder graatjes) geserveerd met een Salmoriglio dressing (typische Siciliaanse dressing van knoflook, olijfolie, citroen en peterselie) / Grilled mixed fish served with a Salmoriglio dressing (typical Sicilian dressing with garlic, olive oil, lemon and parsley 26,95
Branzino al forno con cozze e vongole al vino bianco e limone Zeebaars uit de oven met mosselen en vongole met citroen en witte wijn / Sea bass oven roasted with mussels, clams, lemon and white wine 24,75
Polpettine fritte di salmone con salsa al finocchietto e gamberetti Gefrituurde zalmgehakt balletjes met een creme van venkel en garnalen / Fried Salmon balls served with fennel cream sauce and shrimps 23,95

Carne

*Alle gerechten worden geserveerd met met aardappeltjes uit de oven
*We serve our meat and fish with oven-baked potatoes

Tagliata di manzo alla griglia con Parmigiano, rucola e pomodoriniGegrilde ossenhaas met geschaafde Parmezaanse kaas, cherrytomaatjes en rucola / Grilled beef with flakes of Parmesan cheese, cherry tomatoes and rocket (arugula) 24.95
Pentolino di carne al ragu rosso Napoletano Pannetje met Napolitaanse ragout bestaande uit verschillende soortenvlees met tomatensaus / Meet Ragu Napoletano - Style Italian meet sauce- different kind of meat with tomato sauce 20.50
Saltimbocca tradizionale alla Romana Kalfsvlees met verse Salie en Parmaham in een saus van witte wijn / Veal saltimbocca, a Roman specialty, sautéed veal cutlets, layered with prosciutto and fresh sage 23.50
Filetto di manzo in crema di tartufo nero servito con spinaciOssenhaas in een truffelroomsaus geserveerd met spinazie / Filet of beef with truffle cream sauce served with spinach 26.75

Dolci

Piatto di Tiramisu alla maniera PepeNeroHuisgemaakte tiramisu alla PepeNero / Homemade tiramisu PepeNero 7,95
Sgroppino al limoneCitroen sorbetijs met vodka en prosecco / Lemon sorbet with vodka and prosecco 7,95
Torta al cioccolato con gelato al fior di latte Chocoladetaart geserveerd met Fior di latte ijs (melkijs) / Chocolate cake served with Fior di latte (flower of milk) ice cream 7,5
Gelato mistoVerschillende soorten Italiaans ijs / A mix of Italian ice cream 7.00
Cioccolatissimo servito con gelato alla vaniglia (minimaal 10 min. bereidingstijd)Warm pure chocolade souffle geserveerd met vanille ijs / Hot chocolate souffle served with vanilla ice cream 7.50
Pannacotta ai frutto di boscoPannacotta 'slagroompudding met bosvruchten' / Vanilla cream pudding with berries 7.00
Formaggio Misto con miele al tartufo Gemengde kazen geserveerd met truffelhoning / Mixed cheeses served with truffle honey 13.50