Antipasti Freddi
Antipasto misto alla PepeNero (per 2 personen)Assortiment van verschillende Italiaanse voorgerechten (voor 2 personen) / A selection of Italian starters (for 2 persons) | €29,50 |
Insalatina di rucola con verdure di stagione alla griglia e parmigianoRucola salade met gegrilde groenten van het seizoen en geraspte Parmezaanse kaas / Rocket(arugula) salad with season grilled vegetables and Parmesan cheese | €11.75 |
Battuta di manzo crudo con rucola, parmigiano e mayonnaise al tartufo Tartaar van ossenhaas met rucola salade, parmezaanse kaas en met een dressing van truffelmayonaise / Tartare of beef with rocket salad parmesan cheese, and a truffle mayonnaise dressing | €15.50 |
Burratina al tartufo con pomodorini pachinoBurratina van truffel met cherry tomaten / Truffle burratina with cherry tomatoes | €12.50 |
Affettato di polo in agro dolceCarpaccio van octopus in zoetzure dressing / Octopus carpaccio with sweet and sour dressing | €15.75 |
Vitello tonnato Kalfvlees met tonijnsaus / Veal with tuna sauce | €15.00 |
Antipasti Caldi
Melanzane alla ParmigianaAubergines uit de oven met tomatensaus, mozzarella en parmezaanse kaas / Eggplant in the oven with a tomato sauce, mozzarella and parmesan cheese | €13.50 |
Saûte di vongole e cozze con crostone all'aglioVongole en mosselen gebakken in gebakken in witte wijn en olijfolie met een knoflook crouton / Clams and mussels baked in white wine and olive oil with garlic croutons | €14.50 |
Bocconcini di bufala e prosciutto di Parma al forno Kleine “kersversie” van de bufala mozzarella met Parmaham in de oven / Bocconcini di bufala e prosciutto di Parma cooked in the oven | €13.95 |
Menu dello chef
Laat u verrassen door onze Chef
3 gangen/ 3 courses | €41.50 |
4 gangen/ 4 courses | €47.50 |
5 gangen/ 5 courses | €55.50 |
Paste
Spaghetti al Parmigiano con pomodorini di collina e basilicoSpaghetti met Italiaanse cherry tomaten (di collina) en verse basilicum, aan tafel geflambeerd met Brandy Vecchia Romagna in een parmezaanse kaas / Spaghetti with Italian cherry tomatoes and fresh basil flambe in a large wheel of parmesan with Brandy Vecchia Romagna (table site cooking) | €18.50 |
Tagliolini al nero di seppia con gamberetti su crema di zucchineZwarte tagliolini geserveerd met garnalen op een bedje van courgette crème saus/ Black tagliolini with shrimps served on a bed of zuccini cream sauce | €16.50 |
Risotto con tartufo nero fresco grattato a tavola (minimaal 20 min.)Risotto met hierop verse zwarte truffel aan tafel geschaafd / Risotto with fresh black truffle shaved Table-side (preparation time min.20 minutes) | €18.50 |
Paccheri con salsiccia fresca e Pomodoro piccante (minimaal 20 minPaccheri, grote buisvormige pasta, typisch Napolitaans met verse zelfgemaakte worst in een pittige tomatensaus (Ook mogelijk om te bestellen met een niet pittige tomatensaus) / Paccheri, a kind of pasta in the shape of very large tubes pasta (typical Napolitan) served with homemade sausage and spicy tomato sauce (Also possible to order with a not spicy tomato sauce) | €14,50 |
Fossatelli del Rubicone ripieni di formaggio con pesto di pistacchiPastakussentjes gevuld met een duo van schapen- en koeienmelkkaas geserveerd met een pesto van pistachenoten / Fossatelli Pasta filled with two cheeses Cow’s Milk and Sheep’s Milk and served with Pistachio Pesto | €15.75 |
Spaghettone alle vongole con tarallo Napoletano di pepe e mandorla Spaghettone met vongole en Tarallo Tarallo hartig koekje waar de Napolitanen gek op zijn. Gemaakt van reuzel, peper en amandelen / Spaghettone with clams and Tarallo Tarallo the first popular snack in Naples, biscuits flavored with lard, pepper and toasted almond (Ook te bestellen zonder Tarallo, also to order without Tarallo | €16.50 |
Classico Ziti alla GenoveseHolle pastasoort geserveerd met een ragout van gestoofd rundvlees en witte uien / It is a traditional dish from Napels, The Genovese sauce is an onion and meat-based sauce | €14.95 |
Pesce
*Alle gerechten worden geserveerd met met aardappeltjes uit de oven
*We serve our meat and fish with oven-baked potatoes
Pesce misto alla griglia con dressing al Salmoriglio Gegrilde visschotel (zonder graatjes) geserveerd met een Salmoriglio dressing (typische Siciliaanse dressing van knoflook, olijfolie, citroen en peterselie) / Grilled mixed fish served with a Salmoriglio dressing (typical Sicilian dressing with garlic, olive oil, lemon and parsley | €26,95 |
Branzino al forno con cozze e vongole al vino bianco e limone Zeebaars uit de oven met mosselen en vongole met citroen en witte wijn / Sea bass oven roasted with mussels, clams, lemon and white wine | €24,75 |
Polpettine fritte di salmone con salsa al finocchietto e gamberetti Gefrituurde zalmgehakt balletjes met een creme van venkel en garnalen / Fried Salmon balls served with fennel cream sauce and shrimps | €23,95 |
Carne
*Alle gerechten worden geserveerd met met aardappeltjes uit de oven
*We serve our meat and fish with oven-baked potatoes
Tagliata di manzo alla griglia con Parmigiano, rucola e pomodoriniGegrilde ossenhaas met geschaafde Parmezaanse kaas, cherrytomaatjes en rucola / Grilled beef with flakes of Parmesan cheese, cherry tomatoes and rocket (arugula) | €24.95 |
Pentolino di carne al ragu rosso Napoletano Pannetje met Napolitaanse ragout bestaande uit verschillende soortenvlees met tomatensaus / Meet Ragu Napoletano - Style Italian meet sauce- different kind of meat with tomato sauce | €20.50 |
Saltimbocca tradizionale alla Romana Kalfsvlees met verse Salie en Parmaham in een saus van witte wijn / Veal saltimbocca, a Roman specialty, sautéed veal cutlets, layered with prosciutto and fresh sage | €23.50 |
Filetto di manzo in crema di tartufo nero servito con spinaciOssenhaas in een truffelroomsaus geserveerd met spinazie / Filet of beef with truffle cream sauce served with spinach | €26.75 |
Dolci
Piatto di Tiramisu alla maniera PepeNeroHuisgemaakte tiramisu alla PepeNero / Homemade tiramisu PepeNero | €7,95 |
Sgroppino al limoneCitroen sorbetijs met vodka en prosecco / Lemon sorbet with vodka and prosecco | €7,95 |
Torta al cioccolato con gelato al fior di latte Chocoladetaart geserveerd met Fior di latte ijs (melkijs) / Chocolate cake served with Fior di latte (flower of milk) ice cream | €7,5 |
Gelato mistoVerschillende soorten Italiaans ijs / A mix of Italian ice cream | €7.00 |
Cioccolatissimo servito con gelato alla vaniglia (minimaal 10 min. bereidingstijd)Warm pure chocolade souffle geserveerd met vanille ijs / Hot chocolate souffle served with vanilla ice cream | €7.50 |
Pannacotta ai frutto di boscoPannacotta 'slagroompudding met bosvruchten' / Vanilla cream pudding with berries | €7.00 |
Formaggio Misto con miele al tartufo Gemengde kazen geserveerd met truffelhoning / Mixed cheeses served with truffle honey | €13.50 |